Mobiltelefonszám: +36 30/247-3544

Költöztetés Győr

Lakás vásárlás vagy építkezés, netán albérletbe költözés? Ismerős ugye, hogy Önnek is költöztetésre, költöztetőre van szüksége?

Egy ilyen költözésből mindenkinek kijut egy vagy akár több is az életében. Vannak jó és rossz tapasztalatok. Megoldható egy autóval és bérlet utánfutóval is, de nem mindegy hogy mennyit fordulunk. Sok tétel esetén biztosan nem mondható hatékonynak egy utánfutós költöztetés. A 3,5 tonnás ponyvás tehergépkocsinkra rengeteg utánfutós forduló felfér!

A legtöbb esetben mindíg van olyan szekrény, ágy vagy szállítandó tárgy ami mérete nem fog felférni az autó utánfutóra. Lelóg, lenyeklik vagy egyszerűen túl magas. Van olyan is amikor ugyan felférnek a tárgyak, de nem érkeznek meg sérülésmentesen az új rendeltetési helyükre.

Ha költöztetést Győrben szeretne igénybe venni, gondoljon ránk, hívjon bennünket! Megbízható, évek óta ezzel a szolgáltatással foglalkozó csapat vagyunk.

Vállalunk költöztetést Győr környékén is!

A pontos részletek megismerése után kedvező és személyre szabott árajánlatot adunk.

Nálunk fontos a pontos megjelenés, számlaadás, diszkréció! Szolgáltatásunk hétvégén is elérhető magánszemélyek, cégek és vállalkozások részére is!

honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter