Mobiltelefonszám: +36 30/247-3544
Fuvarozás teherautóval - Pintér Tibor
költöztető Győr

Költöztetés Győr

Lakás vásárlás vagy építkezés, netán albérletbe költözés? Ismerős ugye, hogy Önnek is költöztetésre, költöztetőre van szüksége?

Egy ilyen költözésből mindenkinek kijut egy vagy akár több is az életében. Vannak jó és rossz tapasztalatok. Megoldható egy autóval és bérlet utánfutóval is, de nem mindegy hogy mennyit fordulunk. Sok tétel esetén biztosan nem mondható hatékonynak és gazdaságosnak sem egy utánfutós költöztetés. A 3,5 tonnás ponyvás tehergépkocsinkra rengeteg utánfutós forduló felfér!

A legtöbb esetben mindíg van olyan szekrény, ágy vagy szállítandó tárgy ami mérete nem fog felférni az autó utánfutóra. Lelóg, lenyeklik vagy egyszerűen túl magas. Van olyan is amikor ugyan felférnek a tárgyak, de nem érkeznek meg sérülésmentesen az új rendeltetési helyükre.

költöztetés Győr

Költöztetés esetén mire kell figyelni?

Költözéskor ezer dologra kell figyelni annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb stresszt és kellemetlenséget okozzon az átköltözés az új lakásba vagy házba.

  • Csomagolás: Ügyeljen arra, hogy a holmiját megfelelően csomagolja be, ne sérüljön vagy ne menjen tönkre a szállítás során. Használjon megfelelő csomagolóanyagokat, mint például buborékfólia, dobozok, ragasztószalagok és papír, és írja rá a dobozokra, hogy mi van bennük, hogy könnyen megtalálja a dolgait a kicsomagolás során.
  • Időzítés: Ügyeljen arra, hogy az időzítés jól össze legyen hangolva és minden stimmeljen, így elkerülheti a napokon keresztül elhúzódó költözködést. Ügyeljen arra, mindig előre tervezzen, és a szállítási és rakodási idők között hagyjon elegendő időt, mert ha becsúszik valami amivel nem számolt, akkor még az is bele fog férni az időbe.
  • Szállítás: Ügyeljen arra, hogy a szállítás biztonságos és megbízható legyen. Ha saját autóval költözik, ellenőrizze, hogy minden eszköz, mint például megfelelő rögzítőkötél és takarók vagy védőszivacs rendelkezésre állnak-e. Ha bérelt autóval költözik, kérjen részletes útmutatást és ellenőrizze az autó állapotát. Amennyiben költöztetőt bíz meg mindenképpen egyeztessen mit várnak el egymástól, mit biztosít a költöztető.
  • Helyszín: Tervezze meg, hogy a dolgai hova kerülnek majd az új helyen. Ha az új helyen lakberendezést tervez, tartsa szem előtt a helyiségek méretét és a bútorokat, hogy azok illeszkedjenek majd az összképbe.
  • Segítség: Kérjen segítséget barátoktól, családtól vagy költöztetési szolgáltatóktól, vállalkozásoktól. A segítség lehetővé teszi, hogy ne egyedül cipekedjen, a dolgok gördülékenyen menjenek, és csökkenti a stresszt és az izgalmat a költözés során. Súlyos tárgyak, bútorok a kevésbé gyakorlott költöztetőknek húzódásokat, sérüléseket is okozhatnak! Például súlyos tárgyként speciális szakembert igénylő feladat a zongoraszállítás.
  • Rend: Ügyeljen arra, hogy az átköltözés után a dolgai megfelelő helyre kerüljenek, és hogy minden doboz és csomagolás eltávolításra kerüljön, hogy elkerülje az akadályokat és a zavaró körülményeket az új helyen történő kipakoláskor.
  • Időjárás: Lakás vagy ház költöztetésekor bizony célszerű az időjárásra is figyelni. Zuhogó esőben bizony a kedv is előbb-utóbb lankadni kezd és akkor gyakrabban hibázunk. Kinek hiányzik egy összetört bútor, leejtett mosógép? A papír dobozok sem bírják túl jól a szakadó esőt... ha ott is beüt a krach, senki sem lesz boldog a végén hiába másik a lakás vagy új a ház!

Ezek jellemzően általános tanácsok, de ha megfogadja a költöztetés biztosan sikeres lesz.

Fő profilunk: Költöztetés Győr ben!

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, gondoljon ránk, hívjon bennünket! Megbízható, évek óta ezzel a szolgáltatással foglalkozó csapat vagyunk.

Vállalunk költöztetést Győr környékén is!

A pontos részletek megismerése után kedvező és személyre szabott árajánlatot adunk.

Nálunk fontos a pontos megjelenés, számlaadás, diszkréció! Szolgáltatásunk hétvégén is elérhető magánszemélyek, cégek és vállalkozások részére is!

honlap készítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter